Saltar apartados

La UA lliura els premis del II Certamen de relats curts i poesia per a escriptors novells de la província d'Alacant

Més de 60 relats i poesies s’han presentat a concurs en aquesta segona edició

 

Premie_relats2
Premie_relats3
Premie_relats4
Premie_relats5
Premio_relatos6

Alacant, dimecres 22 de juny de 2016.

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, a través del Servei de Llengües i Cultura i del Centre d’Estudis Iberoamericans Mario Benedetti, juntament amb la llibreria Pynchon&Co d’Alacant, van lliurar ahir els premis del II Certamen de relats curts i poesia per a escriptors novells de la província d’Alacant, en la llibreria Pynchon&Co, amb l’assistència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la directora del CeMaB, Eva Valero, i els vuit guanyadors.

El certamen preveu dos gèneres principals: el relat i la poesia, i està dirigit a estudiants de qualsevol centre universitari o institut de la província d’Alacant, amb l’objectiu de fomentar l’interès per l’escriptura i reivindicar el lloc necessari que la imaginació ha de tenir a la Universitat.

 

Els premiats:

Estudiants de 16 a 20 anys

Relat breu

  • Primer premi dotat amb 100€ per al relat Las esperas d’Andrea Iruela, estudiant de l’IES La Foia d’Ibi.
  • Segon Premi dotat amb 50€ per a llibres, al relat La vida de Miguel Vicedo, estudiant del Col·legi Calasancio d’Alacant

Poesia

  • Primer premi dotat amb 100€ al poema "T axonomía del frío" de Mario Pérez, estudiant de Traducció i Interpretació de la Universitat d’Alacant.
  • Segon premi dotat amb un xec de 50€ per a llibres, al poema "Sonet maulet" de Jesús Ángel Velasco, estudiant de Filologia Catalana en la Universitat d’Alacant.

 

Estudiants de 21 a 25 anys

Relat Breu

  • Primer premi dotat amb 200€ al relat Tribulaciones de moribundo d’Álvaro Cuesta, estudiant de Filologia Espanyola a la Universitat d’Alacant.
  • Segon premi dotat amb 100€ al relate Lluvia Vegetariana de Javier Sanchis, estudiant de Filologia Espanyola a la Universitat d’Alacant.

Poesia

  • Primer premi dotat amb 200€ al poema "Tu, el meu país", de David Sánchez, estudiant de Filologia Catalana a la Universitat d’Alacant.

·         Segon premi dotat amb 100€ al poemari "Memory Museum" d’Álvaro Carbonell, estudiant d’Enologia a la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464