Saltar apartados

El Consell Social de la UA avala la creació de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina

La Comissió de Relacions amb la Societat també ha autoritzat la creació d'una nova Empresa de Base Tecnològica (EBT) en el Parc Científic d'Alacant

 

Alacant. Dimarts 28 de juny de 2016

El Consell Social de la Universitat d'Alacant ha donat llum verda aquest dimarts a la creació d'una nova empresa de base tecnològica i ha emès informe favorable a la proposta de creació de l'Institut Universitari d’Investigació d’Estudis Socials d'Amèrica Llatina.

La Comissió de Relacions amb la Societat del Consell Social de la Universitat d'Alacant ha sigut l'encarregada d'autoritzar la creació de la nova EBT que passarà a formar part del Parc Científic d'Alacant. L'empresa, ADHETECH SOLUTIONS, liderat pel Catedràtic de la UA José Miguel Martín Martínez del Laboratori d'Adhesió i Adhesius, que, una vegada conclosos els tràmits pertinents, esperen poder materialitzar en breu.

L'empresa es dedicarà a desenvolupar aplicacions per a un nou material autoreparable i amb memòria de forma en el camp dels adhesius, recobriments, elastòmers i segelladors, un material que pertany a la família de materials amb propietats intel·ligents i que ja els ha valgut un dels guardons que lliuren els Premi Impuls.

Aranzazu Calzada, Secretària del Consell Social, ha destacat la importància de les EBT per a la Universitat d'Alacant i el Consell Social, «signifiquen una aposta de futur que ens permet posar en valor la transferència de coneixement de la Universitat a la societat, impulsant la recerca que duen a terme els nostres investigadors, i permet que aquesta recerca continue lligada a la institució al mateix temps que esdevé una realitat palpable».

D'altra banda, la Comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social ha emès l’informe favorable aquest dimarts a la proposta de creació de l'Institut Universitari d’Investigació d’Estudis Socials d'Amèrica Llatina.

«Una eina que és en si mateixa una aposta per la recerca que permetrà treballar continguts específics i posar en valor els nostres especialistes en aquest camp», ha assenyalat Aranzazu Calzada.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464