Saltar apartados

La UA i el Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana inicien col·laboració

 

Alacant, dimarts 28 de juny de 2016

El rector de la UA, Manuel Palomar, i el delegat d’Alacant del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, José Antonio Guijarro, han signat un conveni de col·laboració amb el qual les dues institucions acorden la presència dels àrbitres de la FFCV en les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit interuniversitari i competicions internes de la UA.

L’acord facilitarà també la preparació física i tècnica dels col·legiats a les instal·lacions esportives de la UA, amb l’objectiu d’avaluar l’estat físic i tècnic dels àrbitres durant cada temporada esportiva, els quals podran subscriure’s a la Targeta Esportiva Universitària.

El Comitè posarà a més a la disposició del Servei d’Esports de la Universitat d’Alacant, els mitjans tècnics i el professorat que calguen per a impartir cursos formatius de futbol amb reconeixement acadèmic en crèdits optatius i participarà, almenys, en una taula de debat anual, dirigida a jugadors, entrenadors, tècnics i universitaris sobre els temes d’actualitat futbolística.

La signatura del conveni ha tingut també l’assistència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, el director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Escandell, i la Secretària General, Esther Algarra.

 

Conveni_arbitros1
Conveni_arbitros2
Conveni_arbitros3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464