Saltar apartados

La UA i l'Associació de la Premsa Esportiva d'Alacant aposten per la formació i difusió de l'esport universitari

El rector de la UA i el president de l’APDA han signat aquest matí un conveni de col·laboració

 

Conveni_APDA1
Conveni_APDA2
Conveni_APDA3

 

Alacant, 27 de juny de 2016

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de l’Associació de la Premsa Esportiva d’Alacant, Rafael Rodríguez de Gea, han signat aquest matí un conveni en el despatx rectoral, amb l’objectiu d’incrementar la col·laboració entre les dues institucions que permeta una major difusió de l’esport universitari en els mitjans esportius de la província, com també intensificar les activitats de formació entre els esportistes de la UA i els membres de l’APDA.

La UA continua apostant per l’esport universitari i, després de la recent creació de la Secció Esportiva d’aquesta per a l’esport federat, ara estreny vincles amb l’APDA per a millorar la difusió de les competicions i els esdeveniments esportius de la UA. De la mateixa manera, el conveni detalla que l’APDA col·laborarà en tots els esdeveniments i les accions promocionals esportives que faça la Universitat d’Alacant, entre les quals es preveuen també accions formatives, conferències, taules de debat i jornades esportives, a les quals aportarà experts en comunicació esportiva.

Tant el rector, Manuel Palomar, com el president de l’APDA, Rafael Rodríguez, han coincidit a destacar la importància d’aquest acord per la necessitat d’atorgar una visibilitat més gran a l’esport universitari en els mitjans de comunicació, ja que és el germen de l’esport professional i amateur a la província, a més de crear afició per les diferents disciplines esportives i generar hàbits de vida saludables.

L’acte de signatura ha tingut l’assistència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, el director del Secretariat de Promoció Esportiva, Dari Escandell, i la Secretària General, Esther Algarra.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464