Saltar apartados

La Universitat d'Alacant arriba amb èxit a l'equador del seu Pla Estratègic

Amb més del 86,6 % de les accions en marxa, l'Informe de seguiment revela que enguany se superarà el 50 % del progrés del plaAlacant. Dimecres, 29 de juny de 2016

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha fet públic l'Informe anual de seguiment del Pla Estratègic UA40, vigent des del 2014, i que està previst concloure el 2019. Durant la presentació, el seu coordinador, Ramón Rizo, ha explicat que del total de cent seixanta-quatre accions previstes, se n'han posat en marxa cent quaranta-dues, «xifra que significa el 86,6 % del total proposat amb el percentatge mitjà de progrés global el 2015 del 42,52 %». Les dades aportades corresponen al segon any de vigència del pla, per la qual cosa l'equip de direcció s'ha mostrat molt satisfet per l'avanç en el desenvolupament, que al llarg d’aquest any haurà superat el 50 % de progrés mitjà en les actuacions previstes.

L'informe recorda que les accions establides s’estructuren en sis eixos fonamentals, que són la formació, la recerca i innovació, els col·lectius, les polítiques universitàries, els mitjans i recursos materials i, finalment, l'emprenedoria. «El mesurament de l'avanç de cada acció està vinculat a un o diversos indicadors sobre un total de dos-cents vint-i-dos», ha explicat Ramón Rizo. Això permet establir una anàlisi molt precisa sobre l'estat de cadascuna de les accions. Durant la presentació, Rizo ha convidat el Consell de Govern i tota la comunitat universitària a visitar la web institucional del Pla Estratègic en la qual, a partir d'avui, estarà publicat l'informe complet. En aquest sentit, ha considerat algunes magnituds, a parer seu, rellevants per a la Universitat com l'evolució de personal, alumnat o titulacions impartides.

La presentació de l'Informe de seguiment en el Consell de Govern obeeix, tal com ha apuntat el rector, Manuel Palomar, a la vocació de transparència i a l'esperit participatiu que mouen l'actual equip de direcció. Així mateix, l'Informe constitueix «un instrument de gran ajuda a l'hora de prendre decisions per part dels òrgans de govern universitari», ha conclòs Ramón Rizo.

Un altre dels punts de l'ordre del dia abordats ha sigut l'aprovació, per unanimitat, de la creació de l'Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina, així com la posada en marxa d'una nova empresa de base tecnològica de la UA, Adhtech Solutions.

Consell_Governe_juny16

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464