Saltar apartados

Altea inaugura l%u2019exposició Altea Urban Projects, amb propostes de millora urbana per alumnat de la Universitat d%u2019Alacant

 

Alacant. 9 de juny de 2016

Demà divendres 10 de juny de 2016, a les 19:00 hores, en el Centre Cultural Juvenil d’Altea s’inaugura l’exposició “Altea Urban Project”. La mostra inclou quinze propostes de millora urbana per a l’àmbit de la plaça Filharmònica d’Altea, i inclou actuacions en el casc antic, el front marítim o el carrer la Mar, materialitzades en 15 panells de grans dimensions i maquetes, on es mostra a la ciutadania els resultats dels treballs fets per l’alumnat de l’assignatura d’Urbanisme 5 del grau d’Arquitectura de la Universitat d’Alacant durant el curs 2015-16, dins de l’àmbit del que han dirigit els professors de l’EPSA Vicente Iborra Pallarés i Francisco Zaragoza Saura. Els materials, l’alumnat, els equips i part dels treballs del curs estan publicats a Altea Urban Project. El mateix es mostrarà també en una publicació que apareixerà pròximament.

L’exposició és el resultat del conveni de col·laboració signat entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Altea. L’activitat començarà amb l’exposició pública de sis dels quinze treballs fets i prosseguirà amb un recorregut per l’exposició. Assistiran a la inauguració l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora d’Urbanisme, Inmaculada Orozco; el rector de la UA, Manuel Palomar; el director del Departament d’Edificació i Urbanisme de la UA, Pablo Martí; i els professors del curs, Vicente Iborra i Francisco Zaragoza.

Organitzen la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea i el Departament d’Edificació i Urbanisme de la Universitat d’Alacant.

El Centre Cultural Juvenil està situat en el carrer La Tella (Ciutat Esportiva), Altea. Fins al 26 de juny podrà veure’s aquesta mostra de propostes dels estudiants de la UA.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464