Saltar apartados

El jurat dels Premis Noves Idees tria els projectes empresarials guanyadors

Alacant. Dimarts, 7 de juny de 2016

La vicerectora d'Estudiants de la Universitat d'Alacant, Nuria Grané, ha presidit aquest matí la reunió del jurat dels XXII Premis Noves Idees Empresarials de la Fundació Empresa Universitat d'Alacant (Fundeun), en la qual s'ha triat als guanyadors, que enguany es repartiran al voltant de 23.000 euros. Els treballs han sigut valorats en funció de les seues aportacions quant a innovació i diversificació i la seua viabilitat. L'objectiu final del certamen és incentivar la creació d'empreses amb garanties d'èxit en el mercat actual que contribuïsquen en la generació d'ocupació i riquesa.

Els noms dels guardonats es donaran a conèixer a la fi del mes de juny en una gala que comptarà amb la presència d'autoritats, representants empresarials i de la Universitat i la societat alacantina. Tots els participants són alumnes i professors d'universitats i tècnics de FP de centres d'estudis amb seu en la província d'Alacant.

Aquests premis compten amb el suport de nombroses institucions, empreses i entitats financeres que han dipositat la seua confiança en Fundeun com a organitzadora d'un de primers guardons creats a Espanya per a emprenedors fa 22 anys.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464