Saltar apartados

Estudiants de tot el món coneixeran les Fogueres a través de la Universitat d'Alacant

El president de la Federació de Fogueres, Manuel Jiménez i la consellera delegada del Centre Superior d’Idiomes de la UA, Mónica Martí, han signat aquest dimarts el conveni per a promocionar la festa entre els estudiants internacionals.

Els alumnes de diferents nacionalitats rebran una xerrada sobre la festa de les Fogueres, visitaran un taller de Fogueres i el Museu de la Festa, coneixeran la Foguera Oficial i viuran una mascletà en directe.

 

Alacant. Dimarts 7 de juny de 2016

La Federació de les Fogueres d’Alacant i el Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant han signat aquest dimarts un conveni per a promocionar la festa alacantina entre els estudiants internacionals.

L’acord, que han signat el president de la Federació, Manuel Jiménez i la consellera delegada del Centre Superior d’Idiomes, Mónica Martí, preveu fer una xerrada als alumnes on se’ls explicaran les particularitats de la festa alacantina, en què consisteixen i se’ls animarà a prendre-hi part.

Els estudiants, de diferents nacionalitats, també tindran l’oportunitat de visitar un taller on es construeixen les fogueres i visitar el Museu de la Festa, a més de fer una visita guiada a la Foguera Oficial i viure en directe una mascletà en un recinte adequat especialment per a ells.

Martí ha assegurat que «amb aquest acord la Universitat fa una doble funció, per una banda ofereix als alumnes internacionals que estudien en la nostra institució la possibilitat de conèixer de primera mà la festa gran d’Alacant i per una altra contribueix a la promoció internacional de les Fogueres a través dels mateixos alumnes».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464