Saltar apartados

L%u2019Aula de Teatre de la d%u2019Universitat Permanent de la UA estrena l%u2019obra Caídos del cielo

 

Alacant, dimarts 7 de juny del 2016

El grup de teatre de la Universitat Permanent de la UA (UPUA) estrena el seu muntatge anual Caídos del cielo”, demà dimecres 8 de juny a les 20 hores al Paranimf. Dirigida per Pascual Carbonell, l’estrena tindrà l’assistència de l’autora de l’obra, l’actriu, directora i autora teatral Paloma Pedrero, també presidenta i fundadora de l’ONG “Caídos del cielo”.

El text d’aquesta obra teatral, va nàixer en els tallers d’interpretació per a persones sense llar que Paloma Pedrero imparteix des de l’any 2000, i està basat en la història real de Rosario Endrinal, una indigent que va morir cremada per uns joves mentre dormia en un caixer de La Caixa a Barcelona.

L’argument està protagonitzat, precisament, per un grup de teatre integrat per gent sense llar, els quals creen una obra de teatre basada en ells mateixos. El temps constreny ja que hi ha una data d’estrena, però les dificultats són moltes. Una nit, mentre Luz intenta resoldre sense èxit l’escriptura d’una escena en el seu estudi, Charito, la protagonista de l’obra, "cau del cel" per a tirar-li una mà. A partir d’aleshores, Charito es convertirà en la musa de Luz i, no només dictarà l’obra a l’autora, sinó que resoldrà els múltiples conflictes que sorgiran amb els actors durant els assajos.

 

L’entrada és gratuïta amb invitació (disponibles en el punt d’informació cultural del Museu de la Universitat d’Alacant).

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464