Saltar apartados

La UA participa en les Primeres Jornades Gastronòmiques del Sicted

 

Jornades_SictedAlacant, 10 de juny de 2016

La Universitat d'Alacant, a través de la seua Càtedra Arquebisbe Loazes, participa en les Primeres Jornades Gastronòmiques del Sicted, que tindran lloc del 13 al 18 de juny a la ciutat d'Oriola. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer conèixer el producte gastronòmic d'Oriola que combina el bo i millor de la dieta mediterrània, reconeguda per la Unesco com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Formen part d'aquesta iniciativa també l'Associació Gastronòmica del Mediterrani i la Càtedra Arquebisbe Loazes, que el primer dia oferirà una xarrada sobre saladura i, en la cloenda d'aquestes jornades, una altra sobre rebosteria d'Oriola.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és un projecte d'àmbit nacional promogut per la Secretaria General de Turisme (Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i també per l'Agència Valenciana del Turisme i l'Ajuntament d'Oriola.

A través d'aquest projecte, els establiments, com en aquest cas els restaurants, implanten un manual de bones pràctiques, que els ajuda a millorar l’organització interna i donar un servei més bo als clients, tenint en compte el més mínim detall i amb la millora contínua com a filosofia empresarial.

Aquestes Jornades Gastronòmiques del SICTED són una oportunitat per a conèixer el bon treball culinari d'aquests restauradores, tant de la costa com de la ciutat, distingits en qualitat i en el bon servei que ofereixen, una combinació perfecta.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464