Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la divisió d'empreses d'El Corte Inglés col·laboraran en la realització d'activitats

Avui s’ha signat un conveni marc de col·laboració per a la realització d’activitats de formació, divulgació i investigació.

Aquest dijous es fa la primera de les accions conjuntes, l’exposició “Benidorm i els hotels de Benidorm” com a part d’un estudi sobre el progrés turístic.

 

 

Alacant. Dimecres 8 de juny del 2016

La Universitat d’Alacant i la divisió d’empreses d’El Corte Inglés, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fer activitats conjuntes de formació, divulgació i investigació.

Les dues parts han mostrat la satisfacció per un acord que “ens permetrà posar en marxa projectes d’interès per a les dues i que redundaran en benefici tant de la comunitat universitària, com de la societat en general”, ha assegurat el rector, Manuel Palomar.

Com a mostra d’aquest acord ja s’ha iniciat la primera de les accions en les quals la institució educativa i el gegant comercial han col·laborat. Aquest mateix dijous es presenta a Benidorm l’exposició “Benidorm i els hotels de Benidorm”, un projecte dirigit pel catedràtic d’arquitectura de la UA, José María Torres Nadal i que han desenvolupat els estudiants d’últim curs de la carrera d’Arquitectura de la Universitat d’Alacant.

L’exposició, que es podrà visitar entre el 9 i el 30 de juny en L’Espai d’Art de l’Ajuntament de Benidorm, es compon de projectes fets pels estudiants i que construeixen un “nou relat sobre el turisme i el futur d’aquest”.

La mostra, que forma part d’un estudi d’investigació realitzat pels alumnes, es completa amb quatre taules redones que es faran entre el 9 i el 22 de juny, en les quals diferents actors turístics i professionals de l’arquitectura, debatran sobre el futur de Benidorm, analitzaran la metamorfosi patida per la població emblema del turisme de platja a Espanya, plantejaran nous escenaris i dialogaran sobre com d’emblemàtica és la seua arquitectura.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464