Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura els Premis IMPULS a iniciatives empresarials innovadores 2016

Aquest dilluns, dia 13 de juny del 2016, a partir de les 12 hores a la sala de graus "Rector Ramón Martín Mateo" de la Facultat de Dret

Participa la cofundadora d’Alise Devices, Beatriz Cerrolaza, esmentada pel MIT Technology Review per la seua trajectòria emprenedora representativa d’un model de negoci sòlid i d’èxit a Espanya

Premis_Impulse16

 

Alacant. Divendres, 10 de juny de 2016

La Universitat d’Alacant lliurarà el pròxim dilluns, dia 13 de juny del 2016, els Premis IMPULS a iniciatives empresarials innovadores desenvolupades per membres de la comunitat universitària. En el marc del programa ua:emprèn, que té com a objectiu principal fomentar la cultura emprenedora i promoure la creació d’empreses, l’acte tindrà lloc a partir de les 12 hores a la sala de graus "Rector Ramón Martín Mateo" de la Facultat de Dret.

Els V Premis IMPULS són una iniciativa promoguda per la Universitat d’Alacant i la Fundació Parc Científic d’Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA), com una clara aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

En total, en aquesta cinquena convocatòria, s’han presentat 9 propostes, dues en la modalitat A de Projectes empresarials promoguts per investigadors, doctores i doctors o estudiants de doctorat de la Universitat d’Alacant; i set en modalitat B de Projectes empresarials promoguts per estudiants o titulades i titulats.

A més dels membres del jurat dels Premis IMPULS, l’acte tindrà la intervenció del rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, Manuel Palomar, i de la cofundadora d’Alise Devices, Beatriz Cerrolaza, una spin-off de la Universitat Politècnica de Madrid. Cerrolaza ha sigut reconeguda l’any 2015 com una de les deu emprenedores espanyoles d’èxit per la revista Emprendedores i esmentada pel MIT Technology Review per la seua trajectòria emprenedora, representativa d’un model de negoci sòlid i d’èxit a Espanya.

 

Premis

Durant l’acte del dilluns, la UA podrà destinar per a la modalitat A fins a 12.000 euros en premis per a un màxim de dos projectes. Addicionalment, la FPCA atorgarà als guanyadors o guanyadores un premi de 3.000 euros si l’empresa es vincula al Parc Científic d’Alacant.

En el cas de la segona modalitat, dedicada a estudiants i titulats, s’atorgaran dos premis de 1.500 euros cadascun. D’altra banda, les persones premiades tindran dret a utilitzar els espais del Centre de Creació d’empreses de la UA durant un període de sis mesos prorrogable a altres sis mesos.

L’acte podrà seguir-se en directe a través de videostreaming.

 

Notícia relacionada

Convocada la V edició dels Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464