Saltar apartados

La Universitat d'lacant i Caja Rural Central subscriuen un conveni de col·laboració

Les dues institucions col·laboren els darrers anys amb diferents convenis de pràctiques i formació i aquest nou acord pretén intensificar aquesta relació.

El rector, Manuel Palomar i el director general de Caja Rural Central, Manuel Ruiz Escudero han segellat el conveni aquest dimecres al despatx rectoral.

 

Conveni_CajaRC
Conveni_CajaRC2
Conveni_CajaRC3

Alacant. Dimecres 8 de juny de 2016

La Universitat d’Alacant i Caja Rural Central han signat aquest dimecres un conveni marc de col·laboració amb l’objectiu d’establir un marc formal a través del qual intensificar la relació entre les dues institucions.

Manuel Palomar, com a rector de la UA i Manuel Ruiz Escudero, en qualitat de director general de Caja Rural Central, han sigut els encarregats de signar el conveni aquest dimecres.

Durant l’acte s’ha destacat que «la col·laboració entre la Universitat d’Alacant i Caja Rural Central es produeix des de fa anys a través de convenis de pràctiques per a estudiants entre altres acords i de fet, ara mateix, s’està duent a terme un curs de formació dels directors financers de l’entitat per part del Departament d’Economia Financera de la Universitat».

L’objectiu del conveni és «establir vies per a una possible col·laboració financera, com també la realització en comú d’activitats de divulgació, cultura, formació, investigació i transferència que siguen beneficioses per a les dues parts».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464