Saltar apartados

La Universitat Permanent de la UA celebra el seu solemne acte de clausura del curs acadèmic

Cinquanta-nou estudiants, d'entre 50 i 80 anys, rebran demà les seues diplomes

 

Alacant, 9 de juny de 2016

Demà divendres 10 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc a la sala d'actes de l'aulari II de la Universitat d'Alacant, l'acte de clausura del curs 2015-2016 de la Universitat Permanent (UPUA). En aquesta ocasió, José Miguel Sempere, director del Departament de Biotecnologia de la UA, impartirà la conferència magistral «Inmunoenvejecimiento: cuestión de tiempo o cuestión de actitud?».

El vicerector d'Estudis i Formació, Enrique Herrero, presidirà l'acte acompanyat per la directora de la Universitat Permanent, Concha Bru, i la presidenta de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la UPUA, María Luisa Mataix.

El viceretor lliurarà els diplomes del programa sènior a cinquanta-nou estudiants. En concret, trenta-quatre dones i vint-i-cinc homes, amb un rang d'edats comprès entre els cinquanta i els vuitanta anys.

Els estudiants, segons explica Concha Bru, també han participat en diversos projectes internacionals, entre els quals destaca el projecte PPS - Peer to Peer Support Fostering Active Ageing, que té com a objectiu desenvolupar una metodologia basada en l'aprenentatge entre iguals per a fomentar l'envelliment actiu, i en el qual han participat un total de divuit alumnes. De fet, la conferència magistral «Inmunoenvejecimiento: cuestión de tiempo o cuestión de actitud?» incideix de ple en una part dels objectius marcats en els estratègies educatives d'aquest projecte, és a dir, de formació per a un envelliment actiu i saludable i que ofereix la Universitat d'Alacant per mitjà del seu diploma sènior.

La directora de la UPUA també ha destacat que fruit d'aquestes accions formatives i d’investigació en l'àmbit europeu és l'increment dels alumnes matriculats més grans de vuitanta anys en el curs acadèmic 2015-2016. La UPUA té un total de cinquanta-tres matriculats d'aquest rang dedat.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464