Saltar apartados

Manuel Palomar anima als Consells Socials a liderar la modernització del sistema d'Educació Superior

El rector ha presidit l'acte d'inauguració en el qual ha encoratjat els presents a ser reivindicatius i actius en el procés de canvi que viuen les universitats espanyoles.

 

Alacant. Dijous 9 de juny de 2016

El Museu de la Universitat d'Alacant ha acollit aquest matí l'acte d'inauguració de les Jornades de Consells Socials de les Universitats Espanyoles amb el rector de la Universitat, Manuel Palomar, el president i la secretària del Consell Social de la Universitat d'Alacant, Francisco Gómez i Aranzazu Calzada, l'alcalde de Sant Vicent, Jesús Villar i Angel Tristán, en representació de la Conferència de Consells Socials d'Universitats.

En la seua intervenció, el rector de la Universitat d'Alacant ha agraït als membres de Consells Socials de més de 40 universitats espanyoles la seua participació i els ha encoratjat a ser «proactius» des des de les seues responsabilitats en el «procés de canvi que està vivint el sistema d'Educació Superior a Espanya».

Palomar ha reivindicat la importància dels Consells Socials en la relació de les universitats i la societat, de manera espacial en el «diàleg necessari que s'ha de produir per poder dur endavant una feina efectiva».

En aquest sentit, el màxim responsable de la Universitat d'Alacant ha animat els presents a «liderar dels dels Consells Socials la necessària modernització de les universitats».

 

Notícies relacionades

 

Jorn_Cons_Socials
Jorn_Cons_Socials2
Jorn_Cons_Socials3
Jorn_Cons_Socials4
Jorn_Cons_Socials5

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464