Saltar apartados

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant rep demà la Competició d'Esports Electrònics

Les universitats d'Alacant, Miguel Hernández, Politècnica de Catalunya i València competeixen en la Final Regional de la Conferència Est

Compet_DeportesElectronicos

PiratesUA2Alacant. 5 de maig de 2016

Saps què són els esports electrònics? Per a descobrir-ho, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant acull demà divendres 6 de maig de 2016 la final regional de la Conferència Est de la lliga d'universitats d'OGSeries University. Des de les 11.30 i fins a les 21.00 hores, a la sala d'actes de l'EPS 1, participaran en la competició els equips de la UA, la Universitat Miguel Hernández, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de Catalunya. El guanyador d'aquestes quatre universitats de l'est del país que demà competiran per una plaça en la gran final, dotada amb 7.500 euros en beques d'estudis per als universitaris participants.

Els esports electrònics són videojocs en els quals es competeix en equip. OGSeries University és una iniciativa d'esports electrònics, en format torneig, en la qual han participat més de tres mil alumnes universitaris de setze universitats públiques d'Espanya. En països com la Xina o el Japó, els esports electrònics han aconseguit tal dimensió, que superen el futbol.

Pirates és l'equip que competeix per la UA i que integren cinc participants, els quals han sigut seleccionats per ser els millors dels quatre-cents que van disputar, durant més d'un mes, la primera fase. La competició té el suport d'HP i Intel.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464