Saltar apartados

La Seu Universitària de Petrer presenta el seu nou logo

 

Logo_SedePetrer

 

Alacant. 5 de maig de 2016

Ismael Carratalá Ibáñez, estudiant de la Universitat d'Alacant, ha sigut guardonat aquest matí amb el premi del concurs de logotips per a la Seu Universitària de Petrer. L'acte de lliurament del guardó ha tingut lloc en el despatx de l'Alcaldia, on Ismael Carratalá ha rebut de mans de l'alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, un diploma, i del vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, un xec de quatre-cents euros.

El guardonat ha explicat que el logotip mostra un element central, el castell de la localitat sobre un parell de llibres, i que ha utilitzat colors com el blau per la Universitat d'Alacant i el verd per l'Ajuntament de Petrer. Per la seua banda, el Vicerector de Cultura ha subratllat que amb aquest logotip es visualitza la unió entre la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Petrer com a conseqüència de l'obertura de la nova seu universitària. Alfonso Lacasa, després de felicitar Ismael Carratalá pel premi, ha comentat que és important comptar amb una imatge associada a la Seu Universitària de Petrer.

 

Seu_Petrer1
Seu_Petrer2
Seu_Petrer3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464