Saltar apartados

Lliurament de premis als estudiants guanyadors en les Olimpíades científiques celebrades a la Universitat d'Alacant

Física és el nou grau que comença aquest curs pròxim a la UA, ha fet públic el degà de Ciències, Luis Gras, en l'acte

Són cent quatre entre premiats i accèssits en les fases locals

 

Alacant. 6 de maig de 2016

Aquest matí ha tingut lloc a la Universitat d'Alacant l'acte de lliurament de premis a l'alumnat de batxillerat i formació professional classificat en les fases locals de les Olimpíades Científiques celebrades a la UA al llarg d'aquest curs acadèmic. Davant d’un auditori sense cap butaca buida, la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, ha conduït l'acte, donant pas als degans i directors de les facultats i escoles organitzadores de les olimpíades. Hi han participat, per aquest ordre, Andrés Montoyo, de l'Escola Politècnica Superior; Juan Luis Nicolau, de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; Luis Gras, de la Facultat de Ciències, i Juan Mesa, de la Facultat de Filosofia i Lletres.

El degà de la Facultat de Ciències, Luis Gras, ha aprofitat l’avinentesa per a anunciar el nou grau en Física, que començarà a impartir-se aquest curs pròxim en la UA: Per la seua banda, Juan Mesa, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, ha volgut destacar, igual que ho han fet Montoyo, Nicolau i Gras, la tasca realitzada pels professors coordinadors de cadascuna de les olimpíades i els professors dels estudiants en els seus centres, i el personal d'administració i serveis (PAS) que s'ha fet càrrec de totes les gestions entorn d'aquesta activitat.

Cent quatre estudiants guardonats han rebut els premis de cadascuna de les quinze olimpíades en què han participat; Informàtica i Dibuix Artístic organitzades per l'EPS; Química, Biologia, Matemàtiques, Geologia, Física organitzades per la Facultat de Ciències; Economia organitzada per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials; i Geografia, Història, Filologia Catalana, Llengua Espanyola, Llengües Clàssiques, Filosofia, Estudis Àrabs i Islàmics organitzades per la Facultat de Filosofia i Lletres.

 

Premiats_Olimpidas2016_1
Premiats_Olimpidas2016_2
Premiats_Olimpidas2016_3
Premiats_Olimpidas2016_4
Premiats_Olimpidas2016_5

Fotografies: Roberto Ruiz. Taller d'Imatge (FGUA)

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464