Saltar apartados

El Paranimf de la UA presenta l'espectacle "Dansa Sufí & Concert de Ney"

 

Dansa_sufi

 

Alacant. 19 de maig de 2016

Demà divendres 20 de maig, a les 19.00 hores, la música i la dansa turca arribaran al Paranimf de la Universitat d’Alacant amb l’espectacle "Dansa Sufí & Concert de Ney". Es tracta d’una activitat solidària a favor del projecte d’Ajuda a la crisi dels refugiats de Síria de Creu Roja.

L’espectacle, promogut per la Casa Turca d’Alacant, se centra en el Sema, tradicional dansa-meditació oriental amb segles d’història i d’un gran interès a causa de la simbologia i la importància que ha tingut al llarg del temps. La demostració de dansa dels dervixos es complementarà amb un recital de música sufí i mediterrània de la mà del prestigiós músic granadí Hamza Castro.

Organitzen: Universitat d’Alacant, Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant i Casa Turca d’Alacant, entitat sense ànim de lucre les finalitats de la qual són crear un vincle fratern amb la societat espanyola en la regió i donar a conèixer la cultura i les tradicions de Turquia a través de la programació d’activitats.

Les entrades-donatius, a un preu de 5€, estaran disponibles la Llibreria Compas de Sant Vicent del Raspeig, i una hora abans en el mateix Paranimf.


Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464