Saltar apartados

El ple del Consell Social accepta, per unanimitat, la proposta del rector de nomenar Rafael Pla gerent de la Universitat d'Alacant

Durant el mateix acte ha pres possessió com a nou conseller Javier García Zamora en representació de Coepa

 

Ple_Extraordinari_ConsejoSocial1
Ple_Extraordinari_ConsejoSocial2
Ple_Extraordinari_ConsejoSocial3
Ple_Extraordinari_ConsejoSocial4
Ple_Extraordinari_ConsejoSocial5

 

Alacant. Dijous, 19 de maig de 2016

El Ple del Consell Social (CS) de la Universitat d'Alacant ha celebrat una sessió extraordinària aquest matí per a abordar la proposta realitzada pel recentment elegit rector, Manuel Palomar, de nomenar com a gerent de la institució acadèmica Rafael Pla Penalva. El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat la proposta per la qual Penalva continuarà al capdavant de la gestió administrativa i econòmica, una tasca que ja venia exercint durant els quatre últims anys. El president del Consell Social, Francisco Gómez Andreu, ha destacat la «dilatada, acreditada i impecable» trajectòria de gestió del gerent, que prendrà possessió administrativa demà mateix en el despatx del rector.

Durant el Ple ha pres possessió com a nou conseller Javier García Zamora, en representació de COEPA. García Zamora substitueix en el càrrec Moisés Jiménez.

En compliment dels criteris de transparència i rendició de comptes a la societat, el segon dels punts de l'ordre del dia ha sigut l'Informe d'execució del pressupost de la Universitat d'Alacant. L'encarregada de presentar l'informe ha sigut la vicerectora de Planificació Econòmica de la UA, Mónica Martí, que ha detallat el seu ritme d'execució, al qual ha qualificat de «molt bo». Per la seua banda, el president del Consell ha remarcat la bona marxa de la gestió econòmica, «que segueix en la línia traçada i en la direcció correcta», ha dit, i ha lloat la gestió que duu a terme l'equip econòmic de la institució acadèmica. Gómez Andreu ha avançat que la presentació de l'Informe d'execució del pressupost es farà periòdicament en les reunions de la Comissió d'Assumptes Econòmics del CS.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464