Saltar apartados

El professor de la UA, Juan Feliu, obté el major reconeixement internacional en Electroquímica

Atorgat per la Society for Electroanalytical Chemistry dels Estats Units, és un premi a la trajectòria científica

 

Alacant, 17 de maig de 2016

El professor de la Universitat d’Alacant Juan M. Feliu ha sigut guardonat amb el Premi Charles N. Railley que impulsa la Society for Electroanalytical Chemistry dels Estats Units. Catedràtic del Departament de Química Física, el premi és un reconeixement a la seua trajectòria científica que desenvolupa a l’Institut Universitari d’Electroquímica.

El Premi Charles N. Railley està considerat com un dels més prestigiosos a nivell mundial en el camp de l’Electroquímica i amb aquest han sigut reconeguts els principals investigadors d’aquesta disciplina com Allen Bard. El guardó va nàixer l’any 1984. La resta d’investigadores i investigadors de l’Institut Universitari s’han mostrat “orgullosos” per aquest reconeixement a un dels seus membres.

L’acte oficial de lliurament del Premi tindrà lloc el pròxim mes de març del 2017 en el transcurs de la reunió anual de la Society for Electroanalytical Chemistry que tindrà lloc a Chicago.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464