Saltar apartados

La Politècnica de la UA rep tres mil llicències d'Autodesk en programes BIM per a l'alumnat

Philipp Müller, responsable de programa d'Orient Mitjà, Àfrica i Europa firma l'acord i imparteix una conferència

 

Autodesk

 

Alacant. 20 de maig de 2016

La Universitat d'Alacant és la primera universitat a Espanya que esdevé centre acreditador d'Autodesk. L'Escola Politècnica Superior de la UA ha aconseguit tres mil llicències gratis, el preu unitari de les quals ascendeix a set mil euros, amb validesa de dos anys i per a l'aprenentatge de l'alumnat i ha sigut anomenada Autodesk Autorised Academic Partner. Serà el professorat de l'EPS el que acredite el programari de l'empresa Autodesk, el denominat BIM (Building Information Management), però abans cal que s’acrediten com a especialistes ells mateixos.

Per a validar aquest acord, dilluns pròxim, 23 de maig de 2016, el vicerector de Campus i Tecnologia de la UA, Rafael Muñoz Guillena, rep Philipp Müller, responsable de programa d'Orient Mitjà, Àfrica i Europa, amb qui signarà el conveni amb aquesta finalitat. Müller impartirà la conferència sobre Autodesk «The future of making things. A perspective on BIM in Europe and the future of the building industry», a les 11:30 hores a la sala d'actes de l'aulari II.

Autodesk ofereix productes dissenyats especialment per als sectors d'Arquitectura, Enginyeria i Construcció, per a infraestructures civils i altres sectors més diversos. En aquests apartats es troba quasi tot el programari associat a construcció que permet resoldre des del càlcul d'estructures, per a enginyeria industrial i civil, el programa AutoCAD, fins a realitat virtual, com és el programa Maya.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464