Saltar apartados

La Universitat d'Alacant estrena el projecte cinematogràfic "Galeria d'ombres"

El Servei de Llengües i Cultura, l'Observatori d'Inserció Laboral i l'Escola Politècnica Superior presenten aquest nou projecte cinematogràfic de producció pròpia que aplega emprenedoria, cultura i tecnologia

 

Galeria_OmbresAlacant. 16 de maig de 2016

La Universitat d'Alacant estrena dijous que ve 19 de maig «Galeria d'ombres», un projecte cinematogràfic de producció pròpia resultat de la iniciativa i la col·laboració entre el Servei de Llengües i Cultura, l'Observatori d'Inserció Laboral i l'Escola Politècnica Superior. L'estrena tindrà lloc a les 19.30 hores a la sala d'actes de la Facultat d'Educació.

El projecte uneix el trinomi emprenedoria, cultura i tecnologia i va sorgir de la iniciativa de Pep Rubio (Observatori d'Inserció Laboral), Raúl García (Servei de Llengües i Cultura) i Carlos Guillem (EPS), amb l'objectiu d'oferir més suport als projectes d'estudiants i ampliar la seua formació des d'aquests tres vessants.

«Galeria d'ombres» és un migmetratge de vint minuts de durada dirigit per Adrián Arnáiz, en el qual, tal com afirma el seu guionista, José Pastor, «plantegem una situació des de dos punts de vista. Es tracta del robatori d'un quadre des del punt de vista de dues persones que en principi no tenen res a veure. Intriga i misteri són la recepta per a captar l'atenció de l'espectador».

Per què unir emprenedoria, cultura i tecnologia?

L'aposta per la emprenedoria és una prioritat per a la Universitat d'Alacant, i des de l'Observatori d'Inserció Laboral, dependent del Vicerectorat d'Estudiants, s'orienta i s’aconsella estudiants d'últims cursos perquè puguen desenvolupar els seus projectes. Adrián Arnaiz i José Pastor, estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la UA, juntament amb un altre company, Carlos Rosell, estan gestant un projecte empresarial denominat Sala Zero Films. Per aquest motiu, els ideadors de «Galeria d'ombres» van pensar en Arnáiz i Pastor perquè exerciren de director i guionista, respectivament.

D'altra banda, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, a través del Servei de Llengües i Cultura, ofereix als estudiants innovadors propostes culturals, formatives i participatives. Amb aquest objectiu, l'Aula de Cinema va decidir sumar-se a aquest projecte col·laboratiu, igual que l'Escola Politècnica, que ha volgut també col·laborar-hi aportant una de les facetes que més els caracteritza: la tecnologia. Part de l'equip de Ràdio Politècnica s'ha mobilitzat per a col·laborar aportant els seus coneixements tècnics i els equips en l'enregistrament d'aquest migmetratge, enriquint a més, el seu període de pràctiques.

Equip de “Galeria d'ombres”

- Productors: Pep Rubio (Observatori d'Inserció Laboral), Raúl García (Servei de Llengües i Cultura) i Carlos Guillem (EPS)

- Director: Adrián Arnáiz

- Guionista: José Pastor

- Director creatiu: Carlos Rosell

- Equip artístic: Pedro Sánchez, Laura Aguado, Alejandra Lifante i David Sánchez

- Equip tècnic: Dani González, Ismael Mirón, María Barquillas, Javier Pastor (Telecos) i Marcelo Morán (informàtic)

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464