Saltar apartados

La Universitat d'Alacant formarà al professorat de la Universitat de Viña del Mar de Xile

Les dues institucions han signat un conveni amb l’objectiu d’impulsar els estudis de doctorat entre el professorat fix de la universitat xilena

 

Vina_Mar1
Vina_Mar2
Vina_Mar3
Vina_Mar4

 

Alacant. Dijous 19 de maig de 2016

La Universitat Viña del Mar de Xile i la Universitat d’Alacant, han signat aquest dijous un conveni per a impulsar la formació del professorat de la institució acadèmica xilena. En concret, l’acord té com a objectiu “millorar les credencials dels docents”, a través dels estudis de doctorat.

Els doctorands de la Universitat Viña del Mar, que ha passat de 70 professors en plantilla fa quatre anys, a més de 260 en l’actualitat, cursaran els estudis a la Universitat d’Alacant, on faran estades i també amb tuteles a distància dels seus estudis, la tesi dels quals defensaran a la institució alacantina.

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha destacat “la importància que té per a nosaltres poder contribuir a millorar la qualificació del professorat d’una jove Universitat com la de Viña del Mar. Es tracta d’identificar els àmbits d’investigació de rellevància estratègica per al seu progrés científic i treballar en la millora de l’acreditació del professorat a través dels doctorats”.

Marcos Vega, vicerector acadèmic de la Universitat Viña del Mar, ha explicat, després de la signatura de l’acord que “la nostra Universitat cerca millorar el posicionament acadèmic que té i per a això necessitem millorar les credencials dels nostres docents. Hem crescut molt els últims anys i mitjançant aquest conveni estem convençuts que aconseguirem el nostre objectiu amb l’ajuda de la Universitat d’Alacant, a la qual agraïm la predisposició i la col·laboració que ens ofereix”.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464