Saltar apartados

Palomar presideix el ple constituent del Claustre Universitari de la seua nova legislatura

Durant la sessió es renova la composició total del màxim òrgan col·legiat de la Universitat d'Alacant

 

Alacant. Divendres, 20 de maig de 2016

El recentment nomenat rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha presidit aquest matí la primera reunió del Claustre Universitari de la seua segona legislatura. Es tracta d'un claustre constituent en el qual s'ha renovat la composició de la Mesa del Claustre, així com els seus representants en el Consell de Govern i en les comissions en què ha d'estar representat el màxim òrgan col·legiat de la UA. Es tracta de les comissions d’Investigació, Ordenació Acadèmica i Professorat, Estudis i Formació i Planificació Econòmica, compostes per representants dels tres col·lectius bàsics de la UA: personal docent i investigador, personal d'administració i serveis i estudiants.

La Mesa del Claustre ha quedat formada pel professor Juan Luis Nicolau, de la Facultat d'Econòmiques i Empresarials; un estudiant, Rafael Lido, de la Facultat de Dret, una integrant del personal d'administració i serveis, Maribel Serrano (del departament de Construccions Arquitectòniques), que, a més, actuarà com a auxiliar del rector en les seues funcions. Són integrants de la mesa com a membres nats, el gerent, Rafael Pla, la secretària general, Esther Algarra Prats, i el rector, Manuel Palomar, en qualitat de president.

La renovació s'ha dut a terme mitjançant sufragi. Com és habitual, el claustre ha tingut lloc al Paranimf.

Tal com recullen els Estatuts de la Universitat d'Alacant, el Claustre Universitari és el màxim òrgan de representació de la comunitat universitària, al qual correspon exercir les funcions sobiranes de normativa interna, fiscalitzar la gestió de la Universitat i expressar les seues posicions i aspiracions en els diferents àmbits d'actuació universitària. Els representants del Claustre s’escullen cada quatre anys, llevat del col·lectiu estudiantil que es renova cada dos anys.

 

Claustre_NuevaLegislatura
Claustre_NuevaLegislatura2
Claustre_NuevaLegislatura3

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464