Saltar apartados

Per primera volta, la Jornada LITCAT d'especialistes en literatura catalana té lloc a la Universitat d'Alacant

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant, on se situa la Delegació de l'IEC, rep els grups de recerca de literatura catalana contemporània

 

Jornada_LITCAT2Alacant. 16 de maig de 2016

Investigadors de l'àmbit de literatura catalana contemporània participen en la III Jornada LITCAT de Grups de Recerca de Literatura Catalana Contemporània, el dimarts 17 de maig de 2016, a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, situada a l'avinguda de Ramón y Cajal.

Per primera vegada i amb el mateix caràcter biennal que les caracteritza, aprofitant la ubicació en la seu alacantina de la Delegació de l'Institut d’Estudis Catalans (IEC), les jornades es traslladen de Barcelona a Alacant. Ací, els experts posaran en comú les seues recerques, amb la disposició de crear cohesió entre els diferents grups de treball i mirant de rendibilitzar la recerca que es duu a terme en l'àrea de Contemporània, tal com ha aclarit Joaquim Espinós, coordinador de la jornada i professor de Filologia Catalana de la UA.

Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, i Jorge Olcina, director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, presentaran l'activitat a les 9.30 hores. A continuació, Enric Balaguer, director del Grup de Recerca de Literatura Contemporània de la UA, pronunciarà la conferència inaugural «Globalització i literatura». La ponència de clausura serà a càrrec del pintor i escriptor Manel Baixauli.

Organitzada per la Societat Catalana de Llengua i Literatura de l'Institut d’Estudis Catalans i el Departament de Filologia Catalana de la UA. Hi col·labora la Delegació d'Alacant de l'Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana de Llengua i Literatura, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, la Seu Ciutat d'Alacant, i el Departament de Filologia Catalana de la UA.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464