Saltar apartados

Acte de clausura de les Jornades "Gastronomia, cap a una titulació universitària" a la seu universitària d'Alacant

Al llarg del mes de maig les jornades han reunit acadèmics, professionals i actors principals de la gastronomia, que han reflexionat sobre els aspectes referents a la formació gastronòmica, el seu moment actual i la inclusió d’aquesta com a matèria d’estudis universitaris en la Universitat d’Alacant

 

Cartell_gastronomia2

 

 

 

Alacant. Divendres 27 de maig de 2016

El pròxim dilluns 30 de maig de 20 a 22 hores a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, tindrà lloc l’acte de clausura de les Jornades “Gastronomia, cap a una titulació universitària” en les quals, acadèmics, professionals i actors principals de la gastronomia han reflexionat durant 3 jornades (acadèmica i institucional/ professionals gastronomia, turisme i formació / dietètica i nutrició) sobre els aspectes referents a la formació gastronòmica, el moment actual que passa i la inclusió d’aquesta com a matèria d’estudis universitaris a la Universitat d’Alacant. L’assistència és gratuïta, limitada a la capacitat del local.

L’acte de clausura tindrà les conferències de Rafael Ansón. president de l’Acadèmia Europea de Gastronomia, president de la Real Acadèmia de Gastronomia Espanyola, a més d’empresari espanyol especialitzat en imatge i comunicació, i Susi Díaz, cuinera del restaurant La Finca d’Elx.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464