Saltar apartados

Alumnes del Màster en Comerç Internacional de la UA presenten els projectes de internacionalització d%u2019empreses

Un total de vuit empreses alacantines coneixeran aquest dimecres els treballs realitzats pels alumnes del XXVI Màster de Comerç Internacional per a la internacionalització de les seues empreses.

El procés d'aprenentatge-ensenyament amb exemples reals ja ha demostrat la seua eficàcia amb la seua aplicació per diferents empreses al llarg dels anys.

 

 

Alacant. Dimarts 31 de maig de 2016

Aquest dimecres, a partir de les 9 del matí, els alumnes del XXVI Màster de Comerç Internacional de la Universitat d'Alacant presentaran els seus projectes d'internacionalització d'empreses als responsables d'aquestes.

En total són vuit projectes per a altres tantes empreses que podran implementar en els seus plans d'expansió internacional gràcies al treball dels alumnes del Màster. Els projectes han estat elaborats sota la supervisió d'un tutor i amb contacte amb les empreses que han assenyalat les seues necessitats, en base a les quals els alumnes han desenvolupat els projectes.

La presentació es farà al llarg del matí al Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials a partir de les 9 del matí i participaran tant els alumnes autors dels projectes, els tutors com els responsables de les empreses.

Les empreses que participen en el projecte d'aquesta edició són Señorios de Relleu; Grupo Piensos Barberá S.L.; C3 Systems S.L.; Play Hawkers S.L.; Forms and Design in Shower Tray S.L.; Calzados Boreal S.L.; Mondraker; i Gaviota Simbac S.L.

Totes les empreses coneixeran el projecte d'Internacionalització, amb una estratègia personalitzada, dissenyada en base a les necessitats de cadascuna de les firmes per a desenvolupar el procés d'introducció dels seus productes en nous mercats d'àmbit internacional.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464