Saltar apartados

CONVOCATÒRIA A MITJANS - Solemne acte de clausura del curs acadèmic 2015-16 de la Universitat d'Alacant

 

Alacant. 30 de maig de 2016

 

Data: 1 de juny del 2016

Lloc: Paranimf de la UA, Campus de Sant Vicent del Raspeig

Hora: 12:00 hores

Cerimonial de l’acte

Com és habitual, l’acte serà retransmès en directe a través d’Internet.

 

NOTA PRÈVIA

 

La Universitat d’Alacant clausura el curs amb la investidura d’Stephen Geenblatt com a doctor honoris causa

Durant l’acte seran investits els nous doctors i seran lliurades les distincions als membres de la comunitat universitària

 

La Universitat d’Alacant durà a terme el pròxim dimecres, dia 1 de juny, el solemne acte de clausura del curs acadèmic 2015-16. La cerimònia, que tindrà lloc al Paranimf a partir de les 12 hores, s’iniciarà amb la investidura com a doctor honoris causa del professor Stephen Greenblatt. Actuarà com a padrí el catedràtic del Departament de Filologia Anglesa, José Manuel González Fernández de Sevilla.

Durant l’acte seran investits els nous doctors que han llegit la seua tesi al llarg del curs passat. A més, seran lliurades les Medalles de Plata de la Universitat d’Alacant als seus treballadors, tant del Personal d’Administració i Serveis com del Personal Docent i Investigador, amb més de 25 anys de servei. Així mateix, rebran distincions aquells membres de la comunitat universitària que es van jubilar durant el curs passat i s’homenatjarà les famílies d’aquelles altres persones que van morir en el mateix període.

Entre els membres de la comunitat universitària a qui correspon distinció, destaquen el catedràtic d’Economia Aplicada, Andrés Pedreño, jubilat recentment i el mateix rector, Manuel Palomar, pels 25 anys de servei en la Universitat d’Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464