Saltar apartados

El Museu de la Universitat d'Alacant convoca el II Programa de Residències Formatives PLUS

 

Plus2016Alacant, 31 de maig de 2016

La Universitat d’Alacant i la Fundació General d’aquesta convoquen a través del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) el II programa de residències formatives de creació i investigació en art contemporani. “PLUS” es durà a terme de l’11 al 22 de juliol del 2016 i té com a objectiu fomentar la creació, augmentar la formació i promoure la investigació en art contemporani. L’activitat està coordinada per Bernabé Gómez, tècnic del MUA.

Cinc propostes d’artistes individuals o col·lectius (en diferents disciplines com la pintura, el dibuix, l’escultura, la fotografia, el videoart, la instal·lació etc.) seran triades per una comissió d’experts i tècnics d’art del MUA. Durant dues setmanes, de dilluns a divendres i de 9 a 20 h, els seleccionats faran el seu projecte artístic a les instal·lacions del MUA: sala Naias, sala Àgora, biblioteca, amfiteatre i exteriors. Les residències es complementen amb una formació que proposa tallers de diferents agents culturals amb els artistes per a potenciar la professionalització i la projecció dels creadors. L’any passat, es van presentar a la convocatòria un total de 29 projectes.

Cada artista rebrà una borsa de 300€ per a la producció del seu projecte. A més s’ofereix una borsa d’allotjament i mitja pensió de 750 € per a un sol artista no resident en el context local. Els projectes hauran d’estar acabats al final de la residència i el MUA els exposarà al setembre del 2016 en una mostra col·lectiva.

Els interessats hauran d’enviar un únic projecte PDF a mua.convocatorias@ua.es fins al 16 de juny del 2016 (inclòs) que no passe de 5mb i que continga la documentació del projecte a fer (descripció, esbossos, fotografies etc.), obres anteriors i CV, amb dades personals de l’artista o el col·lectiu.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464