Saltar apartados

Les II Jornades de Seguretat Viària comencen a la UA amb un gran èxit de participació

La inauguració ha comptat amb la participació del delegat de Govern, el secretari autonòmic de Habitatge, Obres Públiques i Ordenació del Territori i el vicerector de Campus i Tecnologia. 


 

Seguridad_Vial
Seguridad_Vial2
Seguridad_Vial3

Alacant. Dimarts 31 de maig de 2016

Les II Jornades de Seguretat Vial que organitzen la Càtedra Vectàlia de Mobilitat, la Universitat d'Alacant i la conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, han començat aquest matí al saló d'actes de l'Escola Politècnica de la UA amb un a notable participació de públic.

El secretaria autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques i Ordenació del Territori, Josep Vicent Boira, el delegat de del Govern, Juan Carlos Moragues i el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, han sigut els encarregats d'inaugurar les jornades.

En la seua intervenció, Boira ha defensat la necessitat d'avançar en les actuacions de les administracions «les actuacions dutes a terme fins ara han donat els seus fruits, però ara és el moment de fer un pas endavant i implementar noves estratègies. Per això estem treballant en un Pla Director de Seguretat Vial, seguint els criteris marcats per Europa i amb vocació de ser multidisciplinari, implicant a diferents conselleries i també fent partícips els usuaris».

Moragues, per la seua banda, ha assegurat que «alguna cosa hem d'estar fent bé quan els indicadors de sinistralitat a les carreteres baixen».

En el seu torn, el vicerector de Campus i Tecnologia de la Universitat d'Alacant, Rafael Muñoz, ha defensat la importància «de fer un esforç per aplicar la tecnologia i els avenços tecnològics per fer de la conducció una activitat més segura», Muñoz Guillena ha assegurat que «les imprudències no es produeixen sols conduint vehicles, també es cometen en el seu manteniment o en el de les carreteres».


Relacionat: http://web.ua.es/es/actualidad-universitaria/2016/mayo16/23-31/la-prevencion-y-la-conservacion-centran-las-ii-jornadas-de-seguridad-vial.html

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464