Saltar apartados

"Edificis saludables: innovació, disseny i tecnologia", tema del Congrés Internacional de Tecnologia de l'Arquitectura en la UA

Edificis_Saludables

 Fotografia cedida per Antonio Galiano.  Imágen de la inauguració

Alacant. 13 de maig de 2016

«Edificis saludables: innovació, disseny i tecnologia» és el tema central sobre el qual se celebra, en la sala d'actes de l'edifici IV de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, la 2016 International Conference on Architectural Technology. Ahir dijous 12 de maig va començar i s'estén fins al 14 del mateix mes.

The International Conference on Architectural Technology (ICAT) pretén ser una plataforma que permet la difusió de la recerca sobre el camp de la tecnologia en l'arquitectura realitzada per investigadors, acadèmics i professionals de tot el món. Els apartats que es tracten són propostes innovadores per a millorar el benestar de les persones en els edificis; disseny i construcció; disseny sostenible i respectuós amb el medi ambient; instal·lacions dels edificis; millores d'edificis existents; eines de simulació noves en el procés de dissenyar o construir un edifici; docència innovadora i educació; pràctica professional; teoria, pràctica i recerca.

La inauguració ha comptat amb el vicerector de Campus i Sostenibilitat de la UA, Rafael Muñoz, i Niels Barret, president de l'Associació ICAT.

Ignacio Fernández Solla, arquitecte en el prestigiós despatx d'enginyeria ARUP, ha impartit la conferència inaugural «The next step. Building for human performance».

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464