Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull una trobada sobre instruments de finançament nacional i internacional per a projectes innovadors

La Jornada “Obertura a nous mercats a través de l’R+D+I”, organitzada per Parc Científic d'Alacant, CDTI i APTE, tindrà lloc aquest divendres 12 de maig a l'edifici Germà Bernàcer

Alacant. Dimarts, 10 de maig de 2016

Amb l'objectiu de presentar els principals instruments de finançament del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) per a potenciar el creixement de l'activitat empresarial, la Universitat d'Alacant acull la jornada taller «Obertura a nous mercats a través de l‘R+D+I: assessorament i ajudes per a projectes innovadors».

La trobada, organitzada pel Parc Científic d'Alacant, el CDTI i l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), tindrà lloc divendres pròxim 12 de maig a partir de les 10 hores a la sala d‘actes de l'edifici Germà Bernàcer.

En primer lloc, des de la Direcció de Promoció i Cooperació del CDTI, Beatriz Torralba, presentarà els principals instruments de finançament i les novetats relatives a convocatòries per al 2016, incloent-hi les convocatòries CENT, FEDER INNTERCONECTA i NEOTEC, que s'obriran pròximament.

A continuació es farà un taller amb una visió eminentment pràctica que facilite als assistents la preparació de propostes amb perspectives d’èxit en les diferents línies de finançament i convocatòries. S'analitzaran les particularitats dels diferents instruments, l'enfocament adequat dels projectes i les respostes a les preguntes més freqüents. A més, es destacaran les principals novetats i es treballarà amb casos pràctics identificant els aspectes més importants per a l'èxit de les propostes.

Finalment, les organitzacions que ho sol·liciten, podran mantenir entrevistes individuals amb la representant del CDTI per a revisar les propostes.

La jornada, adreçada especialment a empreses i professionals relacionats amb transferència de coneixement, investigadors i emprenedors, és gratuïta amb inscripció prèvia en l’enllaç següent.


 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464