Saltar apartados

La Universitat d'Alacant llança una de les ofertes de màster més avançades del territori nacional

Dret de Danys, Emergències i Catàstrofes, Envelliment Actiu i Salut, Investigació en Ciències de la Salut i Nutrició i Alimentació completen una oferta amb cinquanta-cinc propostes oficials

Masteres_oficiales

Alacant. Dijous, 12 de maig de 2016

Amb una de les ofertes més avançades i completes de l'àmbit nacional, la Universitat d'Alacant acaba d'obrir el termini d'inscripció per a un total de cinquanta-cinc màsters oficials que proposa per al curs 2016-17. Una oferta en la qual les pràctiques preprofessionals, la possibilitat d’escollir entre diferents itineraris, la incorporació dels últims avanços científics i educatius als programes docents i un professorat altament qualificat constitueixen les principals fortaleses.

L'objectiu és que l'alumnat que s’hi matricule reba un plus formatiu amb el qual fer aflorar les seues capacitats i competències i aconseguir adaptar-les als requeriments del món laboral. Però, a més, amb l'especialització que ofereixen els màsters sobreïxen els joves talents, que adeqüen les seues aptituds i el seu plus formatiu per a aconseguir un espai en l'entramat professional, siga a optant per un perfil acadèmic, investigador o docent, o per la incorporació, com a professionals, al mercat laboral.

A partir d’aquests paràmetres, la Universitat d'Alacant ha posat en marxa cinc noves propostes, quatre en l'àmbit de les Ciències de la Salut i una cinquena, en Dret, algunes de les quals úniques en tot el país. Es tracta del màster universitari en Dret de Danys, el d'Emergències i Catàstrofes, Envelliment Actiu i Salut, el d’Investigació en Ciències de la Salut i el màster en Nutrició i Alimentació.

L'oferta inclou també els denominats màsters professionalitzants, que habiliten per llei per a exercir una professió concreta com són el màster universitari d'Arquitectura, Advocacia, Educació Secundària, Enginyeria de Camins Canals i Ports, Enginyeria en Telecomunicació, Enginyeria Geològica, Enginyeria Informàtica i Enginyeria Química. A més, arran de la col·laboració i l'intercanvi entre universitats tant nacionals com internacionals, la Universitat d'Alacant proposa una sèrie de màsters interuniversitaris, amb diferents possibilitats de docència, presencial o no, i amb trams que es poden cursar-se en unes o en altres. Hi destaca el màster en Electroquímica. Ciència i Tecnologia que coordina la UA i en qual participen nou universitats.

L'oferta de màsters oficials, que es pot consultar en http://web.ua.es/va/masters-oficials.html, es completa amb una completíssima proposta de títols propis als quals es pot accedir a través d'aquest enllaç: http://web.ua.es/va/continua/continua.html.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464