Saltar apartados

La Universitat d'Alacant mostra la seua proposta innovadora en la Primavera Educativa a València

La institució alacantina participa en la trobada amb una mostra de les seues iniciatives educatives que es podrà visitar entre el 13 i el 15 de maig a l’antic llit del riu Túria

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, tallers diversos, programes de ràdio, exposicions, experiments científics o exhibicions són algunes de les propostes de la UA

 

Primavera_EducativaAlacant. Dimarts 11 de maig de 2016

La Universitat d’Alacant desplegarà un gran ventall de propostes educatives en clau innovadora que es duran a terme en la trobada organitzada per la Generalitat Valenciana els pròxims 13, 14 i 15 de maig a l’antic llit del riu Túria a València on es reuniran i convergiran els diferents sectors de la societat per compartir les seues experiències educatives.

Entre divendres i diumenge els visitants de la fira educativa descobriran les diferents iniciatives que la institució alacantina fa al llarg de l’any com els continguts del portal web de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la tasca de digitalització que fa d’una ingent quantitat d’obres literàries acompanyades de suports multimèdia.

Al llarg dels tres dies que durarà la trobada de la Primavera Educativa, la Universitat d’Alacant desenvoluparà diferents tallers que serviran per a apropar la seua oferta innovadora a tots els visitants, com l’art d’explicar: literatura infantil i juvenil i representació teatral; l’experiència de l’ús del còmic en l’ensenyament Unicomic: el còmic com a eina didàctica, com aprendre amb vinyetes didàctiques o un debat sobre com aprendre amb còmics. També es desenvoluparan tallers sobre cultura àrab i retallant estereotips.

La presència de la Universitat d’Alacant també tindrà l’exposició Ciències del mar, experiments científics, la mostra de com funciona una mà robòtica, una geogimcana i la projecció de vídeos sobre diferents ofertes de la UA, com criminologia, la dieta nutricionista o primers auxilis.

Diumenge també es presentarà al si de la trobada el Projecte Lingua, un programa de ràdio ideat per la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant que pretén acostar a tota la comunitat universitària, tant als estudiants com al personal d’administració i serveis i als professors i investigadors, les diferents realitats europees i també mediterrànies, sense oblidar la cultura pròpia, de manera atractiva, lúdica i amena com un complement de formació. Això es fa a través dels diferents idiomes que s’estudien en la Facultat de Filosofia i Lletres, amb l’emissió dels seus continguts en quatre idiomes; francès, anglès, àrab i alemany. El programa, que va començar a emetre’s el novembre del 2015, està inclòs dins de la graella de programació de Ràdio EPS, que gestiona l’Escola Politècnica Superior.

Finalment la presència de la Universitat d’Alacant a la Primavera Educativa es completa amb exhibicions d’esgrima, les estudiantines masculina i femenina, contacontes i un concert de la Coral de la UA al palau de la Música diumenge.

 

Notícia relacionada:

Projecte Lingua

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464