Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant acull les jornades "Dones visibles en la diversitat"

 

 

Alacant. 4 de març de 2016

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el dijous 10 de març, a les 19 hores, a la Seu Ciutat d'Alacant C/ Sant Ferran 40, tindrà lloc la jornada “Dones visibles en la diversitat”.

L'acte, organitzat conjuntament per Diversitat i la Universitat d'Alacant a través de la Unitat d'Igualtat i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, té com a objectiu analitzar i mostrar la interseccionalitat que moltes persones pateixen i que converteix les seues vides i els seus processos en un camí replet d'obstacles que impedeixen el desenvolupament d’aquestes en igualtat de condicions o amb un mínim de garanties: dona, gitana, lesbiana, pobra, immigrant, trans, amb discapacitat etc., són només algunes de les realitats que moltes dones tenen.

La jornada tindrà la projecció d'un documental sobre "Dones lesbianes, transsexuals i bisexuals de Llatinoamèrica" i acabarà amb una taula redona sobre "Dones visibles en la diversitat”, amb la participació de dones gitanes, sindicalistes o polítiques, lesbianes, bisexuals i transsexuals.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464