Saltar apartados

La Seu Universitària de la Nucia presenta la seua activitat acadèmica i cultural per al pròxim semestre

El programa inclou disset cursos i simposis i una gran activitat cultural

La_Nucia_programacion

Alacant. 4 de març de 2016

La Seu Universitària de la Nucia ha programat 17 cursos i tallers per als mesos de març a setembre de 2016. Durant aquests mesos s'impartiran cursos i seminaris com el VIII Simposi Internacional de Noves Tendències en R+D+I sobre la Corona d’Aragó, Taller de Fotografia de la Natura, Jornades de Tributació de No-residents, Gestió Comercial 2.0, Taller de Plantes Medicinals, Taller d’Astronomia i cursos de tast de vins i maridatge, etc. A més, la UA porta una gran activitat cultural amb tres obres de teatre, dues exposicions i el concert de l'Orquestra Filharmònica de la UA.

En la presentació de la nova programació de la seu han intervingut Vicent Martines, director de la Seu Universitària de la Nucia, Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, Bernabé Cano, alcalde de la Nucia i Pedro Lloret, regidor de la Seu Universitària.


Dos simposis

El VIII Simposi Internacional Noves Tendències en R+D+I en Literatura, Llengua, Ensenyament i TIC sobre la Corona d’Aragó: «De la innovació al cànon» es desenvoluparà en la seu entre març i juliol. També s’hi desenvoluparan del març al setembre el seminari La Bellesa en la Cultura Occidental, Del Món Clàssic al Gòtic i el Curs Internacional en Cooperació amb l'Institut Angelicum de Rio de Janeiro de Brasil.


Màrqueting i comerç electrònic

La programació oferirà un gran ventall de cursos sobre màrqueting, economia i comunicació empresarial. Cursos com Marketing Skills: Orientació i Servei al Client (març), Jornades sobre Tributació de No-residents (abril), Comunicació per a la Venda: Genera Impactes (abril), Gestió Comercial 2.0 (maig), Comerç Electrònic, Màrqueting i Vendes per Internet (maig).


Tallers en el CEM 

Després del seu èxit el 2015, la Facultat de Ciències de la UA repeteix els seus tallers divulgatius oberts a tots els públics en el CEM Captivador. El primer serà el Taller de Fotografia de la Natura (abril) i després continuaran amb Taller de Plantes Medicinals (7 maig), Taller d'Elaboració de Begudes Tradicionals (28 maig) i Taller d'Astronomia (18 juny).


Cursos de vins i maridatge

Els cursos sobre tast de vins i maridatge també tindran el seu pes en aquesta programació semestral, amb l’oferta següent: Maridatge, Gastronomia i Imaginació (març), Destil·lats: Elaboració i Tast (abril) i Tast de Vins II, 3a edició (juny).


Intensa activitat cultural

Pel que fa a l'activitat cultura cal destacar que el divendres 11 de març, en l’Auditori de la Nucia actuarà l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, sota la batuta de Mihnea Ignat, amb entrada gratuïta. Però no serà l'única, ja que el dijous 7 d'abril hi haurà un «concert íntim» (Art Concert) amb dos alumnes del IV Màster de Guitarra Clàssica de la UA.

La UA portarà a l’Auditori de la Mediterrània tres representacions teatrals, totalment gratuïtes: Dos entremeses y medio, Mar de almedros (18 març) i Micropinzeladas (22 d'abril). Les dues exposicions que arribaran a la Nucia per la UA seran «Humor social: un llibre et fa lliure» i «IV Centenari de Shakespeare i Cervantes». L'11 d'abril tindrà lloc la presentació del llibre Teoria lul·liana de la comunicació, de l'escriptor valencià Josep-Lluís Navarro.

«La Seu Universitària de la Nucia comença aquest 2016 amb molta força tant en l’àmbit acadèmic com en el cultural, programació que confirma el compromís de la Universitat d'Alacant amb la Nucia i del nostre municipi amb aquesta importantíssima institució acadèmica», afirma Bernabé Cano, alcalde de la Nucia.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464