Saltar apartados

Quaranta estudiants d'Arquitectura de la UA obtenen el Premi Empòria d'Or al Millor aparador comercial

Sota la direcció de la professora Adriana Figueiras van elaborar trenta-quatre projectes arquitectònics dins de la modalitat Arquitectura EfímeraAlacant. 1 de març de 2016

Quaranta estudiants d'Arquitectura de la Universitat d'Alacant van transformar espais comercials i van produir esdeveniments divulgatius i festius en dos carrers d'Alacant el desembre de 2014. Sota la direcció de la professora de Projectes Arquitectònics Adriana Figueiras, els joves van elaborar trenta-quatre projectes de petita escala i baix cost i van aconseguir mobilització social i mediàtica. L'acció va beneficiar la UA, va mobilitzar al comerç i va renovar la imatge urbana de la ciutat. Ara, la iniciativa ha sigut guardonada amb el premi Empòria d’Or, edició 2015, Premi Nacional d'Arquitectures Comercials Efímeres al millor aparador comercial. Per a l'execució d'aquests projectes l'alumnat va utilitzar materials barats, com plàstic, cartó, poroexpan.

Els Premis Nacionals d'Arquitectura Efímera Emporia estan convocats pel Col·legi Professional d'Interioristes de Catalunya i Veredictas Internacional, amb el suport del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) i l'AJAC, la Universitat Politècnica de Madrid, l'ETSAB de Barcelona i les principals associacions del sector firal.

Els premis Empòria reconeixen aspectes constructius i de comunicació com la relació de l'espai amb l'ús, la relació entre la decoració i els valors de la marca, les millors solucions tècniques, la creativitat o el respecte pel medi ambient.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464