Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant acull el recital "Voces de Eva" en el Dia Internacional de la Poesia

El grup Verso a Verso i la Universitat Permanent de la UA dediquen el recital a les dones poetes marginades per la història literària


Alacant. 18 de març de 2016

Dilluns pròxim, 21 de març, a les 20.00 hores, la Seu Ciutat d'Alacant (Ramón y Cajal, 4) oferirà el recital poètic «Voces de Eva», amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Poesia.

El grup Verso a Verso i la Universitat Permanent de la UA organitzen aquest recital que, en aquesta ocasió, vol retre homenatge a totes les dones poetes que han sigut marginades per la història literària. María José Rodríguez, delegada del Rector per a Polítiques de Gènere, presentarà l'acte juntament amb les poetes Cristina Álvarez, Rafaela Lillo i el coordinador de l'esdeveniment, José Luis Rico.

Els organitzadors asseguren que amb «Voces de Eva» volen trencar una llança contra la marginació patida per les dones poetes al llarg de la història, «buscant la fascinació, la seducció que produeix la paraula al voltant de la dona i la literatura, per a trobar els espais socials que permeten enfortir i enriquir la memòria col·lectiva enfront del silenci i de l'oblit» asseguren.

L'entrada és lliure limitada a la capacitat de la sala.Recitadors: Conchi Agulló, Paquita Baeza, Carmen F. Bolaños, Nelly G. Ferreira, Lucía Francisco, María Dolores Iglesias, María del Carmen Llavador, Antonio Mula, Chelo Oñate, Enric Piera, Elvira Pizano, José Luis Rico, María del Carmen Sacristán, Miguel Ángel Sánchez, Fermín Serrano, Mari Feli Serrano, Rafael Torres i Mati Zamorano.

DiaMundialPoesia2016

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464