Saltar apartados

La Universitat d'Alacant impartirà estudis del grau d'Educació a Alcoi

El rector, Manuel Palomar, i l’alcalde, Antoni Francés, han presentat aquest divendres el projecte d’implantació de la Universitat d’Alacant a Alcoi

L’acord preveu que l’Ajuntament cedirà un espai emblemàtic de la ciutat per albergar els estudis del grau d’Educació

 

Campus_Alcoi1
Campus_Alcoi2
Campus_Alcoi3

 

Alcoi. Divendres 18 de març de 2016

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, han presentat aquest matí el projecte per a oferir estudis del grau d’Educació a Alcoi.

Els estudis s’impartiran en un espai emblemàtic de la ciutat, fruit de l’acord entre la Universitat i l’Ajuntament per a la cessió d’aquest espai, el qual haurà de ser adequat per a acollir les futures instal·lacions universitàries. L'acord preveu que l'Escola Oficial d'Idiomes puga acollir l'activitat de la Universitat d'Alacant de forma provisional.

 El rector, Manuel Palomar, ha explicat que «la nostra intenció és que el pròxim curs ja es puga començar a impartir algun tipus d’activitat, que en principi seran de cursos de formació relacionats amb els estudis d’Educació».

 En paraules del rector, «la Universitat d’Alacant té la clara vocació d’estar present arreu del territori, com ho demostra la xarxa de seus universitàries que ens permeten apropar la nostra institució i tot allò que ofereix als municipis i ciutadans. Alcoi, però, va un pas més enllà en aquesta decidida aposta per a superar el marc del nostre campus de Sant Vicent del Raspeig i esdevindrà una autèntica extensió del campus on s’impartiran estudis d’educació»

L'alcalde, Antoni Francés, per la seua part, ha destacat que "es tracta d'una oferta formativa complementària a la ja existent i que farà que Alcoi esdevinga una ciutat universitària de primer nivell".

 Alcoi i la Universitat d’Alacant tenen un conveni marc de col·laboració des de l’any 2012 que s’ha traduït en la realització de diferents activitats al llarg dels anys, amb el màxim exponent del Cursos d’Estiu de la Universitat Rafael Altamira de la UA en matèria educativa.

 

Reproducir
Reproducir
Declaracions Manuel Palomar Declaracions Antoni Francés

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464