Saltar apartados

La Universitat d'Alacant posa la professora Rosario Navalón al capdavant de la seu d'Elda

El rector ha signat aquest matí el nomenament, al qual ha assistit la regidor de Cultura de l‘Ajuntament d’Elda, Belén Alvarado

 

TomaPosesion_RosarioNavalon1
TomaPosesion_RosarioNavalon2
TomaPosesion_RosarioNavalon3
TomaPosesion_RosarioNavalon4

 

Alacant. Dimecres 16 de març de 2016

La seu de la Universitat d'Alacant a Elda tindrà al capdavant la professora Rosario Navalón, que aquest dimecres ha sigut nomenada pel rector coordinadora acadèmica en un acte al qual han assistit, a més del rector, Manuel Palomar, i la professora Navalón, l'edil de Cultura de l'Ajuntament d'Elda, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística i la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglésias, a més del coordinador de la Seu de Petrer i companys del departament de la professora Navalón.

El rectora ha destacat la importància que per a la Universitat d’Alacant té la nova seu universitària, emmarcada en la xarxa de seus del Vinalopó «per les característiques particulars d'Elda, on la nostra Universitat compta amb un centre associat que imparteix l'única titulació fora del campus, l'Escola de Relacions Laborals». Palomar també ha destacat l'aposta del consistori per «fer una realitat aquesta seu, que ens permetrà portar la Universitat fins a la localitat amb tot el que això implica en matèria cultural, formativa i investigadora».

La nova coordinadora acadèmica de la seu d'Elda, Rosario Navalón, ha volgut agrair a la Universitat i a l'Ajuntament la seua aposta per fer realitat la seu i confiar en ella, i ha assegurat que «la meua intenció és crear un pol de trobada en la societat d’Elda, una seu que aposte per la innovació i que es relacione amb el teixit social, apostant per la reflexió i el treball conjunt que ajude a superar la crisi des del coneixement». Navalón també ha explicat que la seu de la Universitat d’Alacant a Elda s’implicarà per «reforçar la memòria històrica i les tradicions».

Per la seua banda, l'edil de Cultura de l'Ajuntament d'Elda, Belén Alvarado, ha destacat la bona sintonia entre l'Ajuntament i la Universitat per a la creació de la seu i el nomenament de la professora Rosario Navalón.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464