Saltar apartados

Novelda s'incorpora a la xarxa de la Universitat d'Alacant al Vinalopó

Aquest dijous l’alcalde, Francisco Martínez i el rector, Manuel Palomar, han signat el conveni per a la creació de l’Aula Universitària de Novelda

 

Alacant. Dijous 17 de març de 2016

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i l’alcalde de Novelda, Francisco Martínez, han signat aquest dijous el conveni per a la creació de l’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant a Novelda en un acte en què han participat la secretària general de la Universitat, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Cultura i Promoció Lingüística, Mar Iglesias i la regidora de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Novelda, Maria Dolores Abad.

Palomar ha destacat que amb la signatura d’aquest conveni «Novelda s’incorpora a la xarxa de la Universitat al Vinalopó, amb un acord que a nosaltres ens permetrà una presència estable a la localitat a través de la qual desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador».

«A més, ha destacat el rector, a Novelda tenen un personatge destacat i objecte d’una atenció especial per part de la nostra institució, com és Jorge Juan Santacilia».

L’alcalde, Francisco Martínez, per la seua part, ha agraït a la Universitat «aquesta aposta per Novelda» i s’ha mostrat convençut que «l’acord serà beneficiós per a les dues parts i en particular per als veïns de Novelda que seran els receptors principals de les activitats que s’organitzaran des de l’Aula».

 

ConvenioUA_AyuntamientoNovelda1
ConvenioUA_AyuntamientoNovelda2
ConvenioUA_AyuntamientoNovelda3
ConvenioUA_AyuntamientoNovelda4

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464