Saltar apartados

Orba es converteix en nova aula universitària de la Universitat d'Alacant

Aquest dilluns s'ha signat el conveni entre les dues institucions per al desenvolupament d'activitats de la institució acadèmica en la localitat de la Marina Alta

Alacant. Dilluns 14 de març de 2016

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i l'alcalde d'Orba (Marina Alta), Ignasi Cervera, han signat aquest dilluns el conveni per a la creació de l'aula universitària a la localitat. L'acord preveu la posada en marxa d'una comissió mixta entre l'ajuntament i la Universitat per tal de planificar les activitats que es desenvoluparan en el marc del conveni, el qual té com a finalitat dur a terme iniciatives de caràcter cultural, formatiu i investigador.

El rector ha assegurat que «aquests convenis permeten a la nostra Universitat estar present, a través d'activitats d'interès per a la societat, al territori, apropant la Universitat als municipis i a les persones i posant en marxa iniciatives d’interès per a la societat, d'acord amb l'obligació que tenim com a institució pública que som».

Orba, ha destacat Palomar «és una mostra de l’interès i l'aposta de la nostra Universitat per l'extensió universitària, per anar més enllà del nostre campus i obrir la universitat a la societat, oferint-li serveis, però també rebent d'ella».

L'alcalde d'Orba, Ignasi Cervera, ha explicat que «aquest és un moment especial, ja que l'aposta per fer arribar la Universitat d'Alacant al nostre municipi era molt seriosa i la considerem molt important. Un acord que beneficiarà enormement el nostre poble i del qual estem segurs que la Universitat també quedarà ben satisfeta».

 

Seu_Orba1
Seu_Orba2
Seu_Orba3
Seu_Orba4

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464