Saltar apartados

Sant Joan s'incorpora a la xarxa de seus de la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar, i l'alcalde, Jaime Albero, han signat aquest dilluns el conveni de creació de l'Aula Universitària de Sant Joan

L'acord entre les dues institucions preveu desenvolupar activitats de caràcter formatiu, cultural i investigador

 

Seu_Sanjuan1
Seu_Sanjuan2
Seu_Sanjuan3
Seu_Sanjuan4

 

Alacant. Dilluns 14 de març de 2016

 

El municipi de Sant Joan forma part des d'aquest dilluns de la xarxa de seus que la Universitat d'Alacant ha posat en marxa amb l'objectiu d'acostar la institució acadèmica al territori i a les persones.

 

L'alcalde de la localitat, Jaime Albero, i el rector de la Universitat, Manuel Palomar, han subscrit l'acord per a la creació de l'aula universitària aquest dilluns al despatx rectoral acompanyats de la directora del Servei de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias.

 

El conveni preveu la realització de cursos, seminaris i tot un ventall d'activitats de caràcter formatiu, cultural i investigador que permetran apropar l'activitat universitària al municipi de Sant Joan i als seus veïns.

 

El rector, Manuel Palomar, ha destacat que «la creació de l'Aula Universitària de Sant Joan permetrà a la Universitat d'Alacant desenvolupar activitats en un municipi que ens és molt proper, no tan sols per la distància física, sinó per la gran quantitat d'estudiants, professors i treballadors de la nostra institució que hi viuen».

 

En aquest sentit, Palomar ha apuntat la importància d'una aula universitària en un municipi tan «dinàmic i viu com és Sant Joan, amb el qual treballarem conjuntament per a poder posar en marxa iniciatives d'interès tant per al poble i la seua gent com per a la nostra Universitat».

 

De fet, la comissió de seguiment del conveni s'ha reunit de manera immediatament posterior a la signatura per a començar a estudiar les diferents possibles iniciatives que es poden desenvolupar en el marc de l'acord.

Per la seua banda, el primer edil de Sant Joan, Jaime Albero, s'ha mostrat content per la signatura d'un acord que «de segur serà profitós tant per al nostre poble com per a la Universitat. Nosaltres tenim moltes idees i projectes i estic segur que de la mà de la Universitat d'Alacant podem dur a terme moltes iniciatives» i ha destacat que «comptar amb la presència de la Universitat d'Alacant a Sant Joan, amb l'oferta tant diversa que comporta serà, sense cap mena de dubte, una espenta positiva».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464