Saltar apartados

Thomsom Reuters incorpora set revistes de la Universitat d'Alacant a Emerging Source Citation Index (ESCI) de Web of Science

 

SCIENCE_revistes2Alacant. 14 de març de 2016

Set revistes científiques de la Universitat d’Alacant han sigut incloses per Thomson Reuters a l’ESCI (Emerging Sources Citation Index), una base de dades de publicacions científiques avaluades per aquests i que –segons el seu parer– compleixen els estàndards de la publicació científica, el contingut editorial i les dades de citació en la Web of Science. Les revistes que han entrat en aquest índex són Cultura de los cuidados, Doxa. Cuadernos de Filosofía del Derecho, Investigaciones Geográficas, Investigaciones Turísticas, Journal of new approaches in educational research (NAER), MonTI - Monografías de Traducción i Obets - Revista de Ciencias Sociales.

La presència en aquesta base de dades de “publicacions emergents” representa un pas important per a una posterior inclusió en els índexs d’impacte de Ciències (SCIE), Ciències Socials (SSCI) i Art & Humanitats (AHCI), de referència mundial en l’impacte científic de les publicacions periòdiques.

ESCI és una nova base d’indexació de revistes inclosa en la Web of Science Core Collection (WoSCC) creada a la fi de l’any 2015. Totes les publicacions incloses en ESCI tindran un índex de cites, però no un índex d’impacte en JCR.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464