Saltar apartados

La Càtedra de la UA Pedro Ferrándiz de l'Esport busca imatge

Ha convocat un premi de disseny de logotips dirigit a estudiants de la Universitat d'Alacant

Alacant. Dilluns, 21 de març de 2016

Amb l'objectiu d’establir una imatge que la identifique, la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport de la Universitat d'Alacant ha convocat un concurs de disseny de logotips dirigida a estudiants de la casa. Tant el disseny com la tècnica que s’utilitze seran lliures. El jurat valorarà l'originalitat i la seua relació tant amb la càtedra com amb la Universitat d'Alacant.

Cada concursant podrà presentar un únic treball logotip, que haurà de ser original i no haver sigut premiat en altres concursos o exposicions. Haurà d'anar acompanyat d'un breu text explicatiu sobre el seu significat. Es presentarà en color i inclourà la llegenda «Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport», dins o fora del logo, prou llegible.

La presentació de les obres es farà de manera electrònica a través del formulari habilitat en la pàgina web de la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport de la Universitat d'Alacant. El termini per a presentar els treballs acaba el dia 29 d'abril de 2016 a les 14.00 hores i la decisió es farà pública abans del 13 de maig.


El premi consistirà en quatre-cents euros i un diploma acreditatiu.


Més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464