Saltar apartados

La UA es reuneix amb el nou director general d'Esports de la Comunitat Valenciana

La trobada mantinguda a València obri noves vies de col·laboració esportiva entre les dues institucions

 

Alacant. 22 de març de 2016

El vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, Carles Cortés, i el director del servei d'Esports, Rafael García, han mantingut una reunió amb el nou director general d'Esports de la Comunitat Valenciana, Josep Miquel Moyà.

Durant la trobada, mantinguda a València, els representants de la UA han explicat a Moyà la situació actual del Campionat Autonòmic Universitari (CADU), en el qual competeixen les set universitats valencianes durant tot el curs acadèmic; l'estat actual de les relacions entre el Consell Superior d'Esports i el Consell d'Estudiants de la CRUE, i les activitats esportives anuals que duen a terme les universitats membres de la Xarxa Vives.

La reunió, a la qual també han assistit vicerectors i directors d'Esports de les altres universitats valencianes, marca un punt de partida entre aquestes institucions per a iniciar noves vies de col·laboració i dinamitzar l'esport universitari, motiu pel qual ha sigut qualificada pel vicerector Carles Cortés com «una reunió històrica».

 

Director_general_esports

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464