Saltar apartados

Víctor Pérez representarà la Universitat d'Alacant en la "Titan Desert" 2016

L’esportista i treballador de la UA, participarà en una de les proves esportives més sacrificades per als amants de la bicicleta, amb etapes que es disputaran entre la província d’Ifrane a l’Atles Mitjà i el desert marroquí, del 24 al 30 d’abril

Titan_desert1b Titan_desert3

 

Alacant. 21 de març de 2016

La Universitat d’Alacant participarà en l’onzena edició de la “Gaes Titan Desert by Garmin”, que tindrà lloc del 24 al 30 d’abril entre la província d’Ifrane a l’Atles Mitjà i el desert marroquí. Víctor Pérez Lozano participarà en aquesta edició 2016 en representació de la Universitat d’Alacant.

La Titan Desert està catalogada com la carrera MTB per etapes més dura del món. Es disputa des de l’any 2006 amb un gran prestigi internacional i té la participació de corredors d’aproximadament 25 països.

És una carrera de grans riscos, oberta a tot tipus d’amants de la bicicleta, de l’esport i del sacrifici. És, per sobre de tot, la carrera de la superació personal, del repte individual. El repte, segons afirmen els organitzadors d’aquesta competició, és aconseguir el que pocs han aconseguit en el món: enfrontar-se al desert, a la calor i a la distància, en les pitjors condicions imaginables.

Víctor Pérez, va iniciar l’entrenament de preparació a l’agost del 2015, de la mà de la seua entrenadora Ana López. Ara que s’apropa la data d’inici de la competició, entrena sis dies a la setmana, fet que qualifica com un “entrenament molt dur” que li permetrà afrontar les 6 etapes de la Titan Desert, en les quals recorrerà 700 quilòmetres en unes condicions molt dures. L’empresa d’anàlisi de rendiment esportiu Kinetic, spin off de la UA, també col·labora en la preparació de l’esportista i li ha fet una prova d’esforç per a dissenyar un entrenament d’alt rendiment.

Victor Pérez continuarà la preparació a Alacant fins al 22 d’abril, data en què viatjarà fins a Ifrane per a participar en la competició.

La prova tindrà la participació de exciclistes professionals de primer nivell. Entre aquests, el més llorejat és Roberto Heras amb 4 victòries, però l’han disputada altres il·lustres esportistes com Laurent Jalabert, Oscar Pereiro, Abraham Olano, Claudio Chiappucci, Melcior Mauri o Josef Ajram.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464