Saltar apartados

El catedràtic de la UA, Juan José Díez, s'incorpora a la Comissió per a la reforma de la Funció Pública Valenciana

Està formada per juristes i experts de prestigi reconegut, adscrita a la Conselleria de Justícia i que té com a funció l’estudi i el diagnòstic de l’ocupació pública per a proposar les bases d’una modificació de la Llei d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana

Comisio_funcio_publica

Alacant. 8 de març de 2016

El catedràtic de Dret Administratiu i director del Departament d’Estudis Jurídics de l’Estat de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant, Juan José Díez Sánchez, ha sigut designat per a integrar la Comissió per a l’Estudi de la Reforma de la Funció Pública Valenciana constituïda per la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques. La funció que té és l’estudi i el diagnòstic de l’ocupació pública per a proposar les bases d’una modificació de la Llei 10/2010 de la Generalitat, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.

La comissió, formada per experts en l’àmbit de l’administració i l’ocupació públiques, farà un informe que servisca de base per a escometre la reforma de la norma. Del resultat dels treballs d’aquesta, la comissió presentarà al Consell un informe abans del 30 de juny.

La comissió està formada per un president, un coordinador i sis vocals. El president és Miguel Sánchez, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat d’Alcalá de Henares; el coordinador, Ferran Puchades, secretari autonòmic de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

Per la seua banda, els vocals són David Blanquer, catedràtic del Departament de Dret Públic-Administratiu de la Universitat Jaume I de Castelló; Juan José Díez, catedràtic de Dret Administratiu i director del Departament d’Estudis Jurídics de l’Estat de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant; i Ignacio Sevilla, professor titular de Dret Administratiu de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

També figuren com a vocals José Luis Martínez, designat per la Real Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació; Manuel López, responsable del Servei de Coordinació de Presidència de la Generalitat; José Javier Conca, subdirector general de l’Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP); i Manuel López Estornell, cap del Servei de Coordinació de la Presidència de la Generalitat Valenciana.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464