Saltar apartados

El Patronat de la Fundació L'Alcúdia de la UA aprova els comptes i es prepara per commemorar el seu XX aniversari

La reunió de l’ens gestor de la Fundació Universitària d’Investigació Arqueològica L’Alcúdia va incorporar el nou director del Marq, José Alberto Cortés i la vicerectora d’Investigació, Amparo Navarro

 

Fund_Alcudia1
Fund_Alcudia2
Fund_Alcudia3
Fund_Alcudia4
Fund_Alcudia5

 

Elx. Dijous 10 de març de 2016

La reunió ordinària del Patronat de la Fundació Universitària d’Investigació Arqueològica L’Alcúdia, presidida pel rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha donat el vist i plau als comptes presentats pel gerent de la Universitat, Rafael Pla, que aquest any tornen a ser positius.

A la reunió, hi participaven per primera vegada el nou director del Museu Arqueològic Provincial d’Alacant, José Alberto Cortés, i la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro.

Navarro ha sigut, precisament, l’encarregada d’explicar als patrons de la Fundació els plans que s’estan desenvolupant de cara a commemorar el 20è aniversari de la creació de la Fundació que es presentaran el pròxim mes d’abril.

Durant la reunió també s’han comunicat les gestions amb l’ajuntament il·licità per a millorar la senyalística d’accés al jaciment a la ciutat d’Elx i a les vies de circulació.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464